Lite rullskidor och lite golf

Bild från gårdagens golfträning, cirka en timme innan starten gick på 5000 meters loppet. Finklädd och fin var man då. Foto: Tobbe Ryman

Onsdag idag och dagen har bjudit på rullskidor och regn på förmiddagen och solsken och golf på eftermiddagen. Fin kombination det där. På rullskidpasset hade vi med oss Gunnar idag så han såg till att vi skulle åka bra i regnet. Blev klassiska intervaller uppför idag. På eftermiddagen stack jag till Rödön för att plocka jordgubbar, efter det så åkte jag vidare till golfbanan för att ta hand om dagens golfträning. Sol och lite vind är en bra kombination för en golftränare, man slipper frysa då.

En lagom dag blev det idag. Kommer träna mindre denna veckan för att sen träna på som vanligt sen igen, man få se om man lyckas träna färre än tio timmar kanske. Vore nog bra om det blev så efter man legat på 20 + de flesta veckorna denna sommar. Kroppen känns annars bra och man har inte alltför ont från gårdagens lopp då man sprang 5000 meter på bana på 16:59 minuter. Sista kilometern gick på 3:19 vilket man få vara nöjd med. Tänk då på att VM- finalen för herrar i London avslutade de bästa sista kilometern på 2:22 min/km. Det är så vansinnigt fort så det går knappt fatta hur fort det är.

Om musklerna känns bra så är det sämre med skrapsåren jag ådrog mig igår så jag kraschade på rullskidorna, hade svårt att sova i natt och är duktig stel när man ska röra på sig efter man varit still en längre tid. Det ger sig väl allteftersom. Tummen däremot är duglig nog att man kan diska igen, fall framåt där.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *