Leverans av Coldzyme + kort tur skejt

Kan börjar med att jag fått en leverans av Coldzyme, vilket jag är tacksam över och förhoppningsvis så kan jag hålla mig frisk lång tid framöver. Dessutom ska det bli spännande att testa en ny smak som är jordgubb, jag gillar jordbubbar. 

Träning har jag hunnit med trots mycket förberedelser med Ski Tour. Jag åkte de tre banorna som det kommer åkas under helgen (5 km, 3,75 km och 3,3 km), jag försökte trycka på utför för att se hur banan är i hög fart, så man ha lite koll var man ska ha V-bords med mera utmed på banan. Tuff bana och även om nedförsbackarna är långa så är de krävande att svänga som gör att pulsen inte gå ner alls utför. Jag hade dessutom hög snittpuls på 142 (73 %) denna morgon men hann med nästan 14 kilometer på 46 minuter. Hade även en del A2- puls då Södergren stressade skåningen en aning. Imorgon väntar testtävling för TV om jag hinner med den, så det blir kort men hårt imorgon troligtvis.

Fin vinterdag på stadion!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *