Kvällsskejt med vagn

Det var skönt både för mig och dottern att komma ut denna sena eftermiddag trots skitväder. Haft digital nämnd hela dagen så en befrielse att åka en stund med typ halva Östersund. Om det har gått långsamt tidigare när jag åkte med vagn så gick det än trögare idag men fick sällskap av kända ansikten till och från korta perioder. Annars finns det gott om hetsmotionärer som ska fram till vilket pris som helst eller som en gång då en skulle åka ikapp några landslagåkare för sen bli trött och blev ikappåkt av mig med vagn där bak. Oftast män också och säkerligen någon som känner sig kränkt nu, för det brukar det nämligen bli när jag nämner det, även om det är en viss glimt i ögat. Vi var ute i drygt 1:40 timmar och jag hade 129 (66%) i snittpuls, lagom distanspass. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *