Kul med träning

Har testat att tränat idag igen. Var lite motigt att ge sig ut i ovädret och inte blev det roligare då Rickard Bergengren postade en jädra massa bilder om hur hans liv fungera just nu med för mycket snö och minus grader. Synd om er som är i Idre. En annan skulle ut i halv storm med regn som piskade hårt som om det vore värsta straffet, och det var väl så. Enligt den pålitliga sajten som kallas SMHI, så skulle det blåsa kraftigt sydvästlig vind. Vet inte var den vinden kom ifrån men det kändes som det var sida motvind konstant under de en och en halv timme som jag var ute. När jag frös mest som en nyfödd kalv, la jag in 10 stycken 10/20 sega impulser och fick upp både värme och puls. Var sedan glad över att komma hem igen men glädjen utbytes snabbt till besvikelser då man med en hårsmån lyckades snitta över skamgränsen som är på 15 km/h på 4:or. Men skamsen kan jag berätta att det stod 3:or på mina hjul och noterade den överlägsna lägsta snitthastigheten på de ett och ett halvt åren jag har haft 3:or på ett lugnt distanspass. Ser ju lovande ut till resterande tävlingar i vinter.

Desto gladare minner var det under kvällspasset som var ett gympass överkropp med Maria. Gustaf har inte säts till så jag få väl snart lyfta luren till mission peaple. Kände mig ganska stark idag. Vi körde detta program idag:

  • Smal bänkpress med paus, 3×10, 45 kg
  • Axeldrag, 3×10, 40 kg
  • Axelpress, 3×10, 30 kg
  • Dips, 3×10, egen kroppsvikt
  • Bicepscurl med hantlar, 3×10, 15+15 kg

Vi avslutade med 20 minuter Auklandstyrka, så ser jag inte Maria mer så vet jag varför.

Var för trist att ta en bild på träningen idag. Inte ens i gymmet, men många gillar att pilla med mobilen på roddmaskinen (ja, det händer faktiskt). Hittade en annan bild som egentligen inte är rolig men lite komiskt ändå. En av mina favoritserier ska komma med en ny säsong, troligtvis den sista. Skulle nu bron stängas så kom jag på att man borde kunna åka rullskidor. Tänk tanken att skejta på Öresundsbron, gäller bara att ta med passet annars få man väl ta gummibåten över sundet.

Var för trist att ta en bild på träningspassen idag. Inte ens i gymmet, men många gillar att pilla med mobilen på roddmaskinen (ja, det händer faktiskt). Hittade en annan bild som egentligen inte är rolig men lite komiskt ändå. En av mina favoritserier ska komma med en ny säsong, troligtvis den sista. Skulle nu bron stängas så kom jag på att man borde kunna åka rullskidor på bron. Tänk tanken att skejta över Öresundsbron till Danmark,  gäller bara att ta med passet annars få man väl ta gummibåten tillbaka över sundet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *