Kort löprunda med hundarna

Jag och Raj efter dagens löptur.

Nu när säsongen är över så ska jag försöka träna så lite som möjligt och jag tyckte jag lyckades med det ganska bra idag. Blev en kort runda eller snarare tre varv i/runt Tegelbruksbacken i Fyledalen för att slippa blåsten. Hade sällskap av båda hundarna Japp och Raj och min mor så jag byte av efter halvvägs, så båda fick springa lite och totalt fick jag springa 6,62 kilometer på 33:50 minuter och skrapade ändå ihop mäktiga 200 höjdmeter, men då med vetskapen att jag hade lite draghjälp, åtminstone ibland. Det var första gången jag sprang med ynglingen Japp, han har nog de flesta bokstavningskombinationen man kan ha från alfabetet och närmare det kinesiska alfabetet, var nog välbehövligt han fick springa av sig lite.

Annars har man hunnit med lite besök idag, varit och lämnat bilen på service och små pysslat lite av varje här hemma på gården.

Det är exakt en vecka mellan dessa två bilder, då snö och igår 20 plusgrader och vindstilla, idag däremot var det plus fem och stark ostlig kylig vind. För nio dagar sedan var det minus 22 på Frösön och igår plus 21 grader i Växjö, en hissnande skillnad på 43 grader, snacka om stora omkastningar i vädret den senaste tiden. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *