Julklapp till mig från mig själv

Även om jag gilla julen och allt omkring så ha det varit få julklappar som både inhandlas och som man fick. Men det gör inget, har redan det som man behöver men bli kul att fira jul framöver med sitt egna barn. Dock ska tilläggas att jag gav mig själv en julklapp eller snarare två då jag beställde hem ett par Inov- 8 X-Talon 212, en riktigt klassiker som jag inte har använt själv förut men några liknade modeller har man slitit ut. Skaffade även ett par vanliga asfaltskor från Hoka One One, nämligen modellen M Mach 4. Har inte heller använt den modellen men Clifton har jag sprungit i ett tag nu. Är väl ingen hemlighet att jag sliter ut skor, är heller inte sponsrad så kan välja skor efter vad som passa mina fötter. Inov- 8 är terrängskor som jag tycker är slitstarka och Hoka One är en skor som jag ska tävla i på hård underlag samt springa intervaller/löpband är tanken. Stort tack till Johannes Anderssons enskilda firma för julklappen. 

Nog med skor, är ju vinter så mestadels av träningen sker på långa smala skidor. Idag inget undantag. Hela familjen åkte på skidspåren här i Brunflo, först alla tre och jag drog Lova i vagnen. Sedan drog jag på i ensamt majestät och drog på kontrollerade intervaller. Tanken var att köra något sparsamt och försöka hitta flytet. Den lilla snön som finns gör det ganska ojämnt här och var att åka så lite orytmiskt var det allt att åka. I övrigt fina förhållanden trots snömängden. Upplägget var 5×90/30, 5×60/30, 5×30/30 med 1,5 minuters vila mellan intervallblocken. Bra pass men kanske ingen drömkänsla. Siffror nedan för alla tre intervallblocken:

  • 27:30 min – 8,46 km – 161 (84%) snittpuls

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *