Inget rullskid- SM för min del i år

Var blött förra året då rullskid- SM 20 km avgjordes i Norrköping. Foto: Erik Wickström

Lite sent att avslöja att jag inte åker rullskid- SM i år som återigen är i Borås och som återigen är med i SM- veckan, vilket är en riktigt succé. Första loppen avgörs idag nu på eftermiddagen, kommer att följa loppet och heja på mina klubbkamrater och de övriga som åker. Bestämde mig tidigt att jag inte skulle åka SM på rullskidor i år, utan satsa och hoppas på att bygga upp mig fysiskt igen, något som jag håller på att göra. Kan även meddela att jag inte kommer åka rullskid- SM del två som också lite ironiskt nog gå i Borås senare i sommar. Nästa år går SM- veckan i Skåne och då hoppas jag att man är med om kroppen och motivationen finns där.

Idag har jag däremot tränat lite med Zebastian, vi körde testrace 10 kilometer klassiskt på morgonen. På eftermiddagen är tanken att vi ska jogga en sväng och sen dra till gymmet för lite styrketräning. Sen har jag ju golfträning ikväll så det blir en lång dag i sportens tecken.

 

Drog min lilla klunga under avslutningen i SM Norrköping förra året Foto: Erik Wickström

T-bromsar. Foto: Erik Wickström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *