Blött, kallt och blåsigt

En skida rengjord, en fortsatt skitig. Jag har alltid en handduk i bilen som jag lätt kan torka av rullskidorna när de blir skitiga. Har två par Elpex Team 610, denna på bilden är den äldre av dom men har kört på dom nästan hela säsongen hittills eftersom jag byte nya hjul (3:or). Enligt mig är denna skida den bästa du kan åka på. Som man kan se har jag Rottefella R3 bindningen, en gammal goding som jag faktiskt har ett par helt nya oanvända hemma. Bara att höra av sig om man är intresserad av denne antika bindning.

Ny vecka och nytt väder, nio grader, blåst och regn möttes när man skulle ut och staka i tre timmar. Sommaren var kort här uppe i norr i år. Kommer åka bort väldigt mycket under denna månaden så jag hoppas jag få uppleva sommar på annan plats här i Sverige. Idag var det inget vidare, typiskt svenskt att prata om väder.

Träningen gick annars bra tillsammans med Zebastian, rullade inte snabbt direkt men det kändes bra i kroppen. 45 kilometer och 400 höjdmeter blev det. Efteråt åkte jag hem och byte till löpning. Blev en tur på en och en halv timme i den tuffa terrängen som finns på Frösön, 15,7 kilometer och 400 höjdmeter mäktade man med över stock och stubb. Var riktigt pigg och hade en skön löpkänsla idag. Drack endast vatten under dagens träning, vilket jag brukar göra trots träningspass mellan 4-5 timmar. Fungerade kanon idag med och kände mig aldrig riktig trött och med låg energi.

Skönt sen med lång slapp vila på eftermiddagen och hela kvällen. Spenderades bl.a. att läsa lite och se Tour de France som nu har börjat rulla igång. Imorgon ska man ut och rulla lite igen, blir skoj oavsett väder.

Dagens stakrunda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *