Hemmagym och Lova tre månader


Onsdag och fyra dagar till SM- femmilen, vet fortfarande inte om jag få åka eller inte och är tvungen att boka av boendet idag senast. Känns ju bra. Något som känns bättre är att dottern Lova fyller tre månader idag och det firade vi med att köra ett familjestyrkepass hemma. Plöjde igenom följande:

  • 4×2 min plankan
  • 3×40 armhävningar 
  • 3×10 enbensböj @ 12 kg/ben
  • 3×40 dips

Försökte mig på att köra vanliga situps också som synes på bilden. Dock ville Lova härma mig som slutade med att för första gången lyckades vända sig helt själv, och även tillbaka. Blev inte mycket träning mer för mig där men mer för henne. 

På kvällen var jag löpledare för Team Nordic Trail, inget som jag varit sen i oktober och har inte heller sprungit sen dess. Ljumsken höll fint men det var ovant så tog det själv piano när de andra plågade sig. 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *