Harva på med nygamla rutiner

Tänk att jag tillslut fick nytta av min landskapsingengörsutbildning.

För några veckor sedan hade jag inte mycket på dagarna men fick lära mig när jag flyttade hemifrån att en bondson är pålitlig och få alltid jobb. Det stämmer faktiskt ganska bra, titta jag i kalendern nu så är den mer eller mindre full fram till juli. Det är ändå skönt att säkra jobb och inkomst och eftersom jag inte kan tävla på evigheter så kan jag lika bra jobba och gå ner i träning radikalt, och träna korta och mer hårda pass. Det har ju funkat bra de senaste somrarna så ska väl gå bra i år också. Jag kommer jobba på golfbanan på 60 % + vissa helgdagar, sätta plant i 1-3 dagar i veckan och vara golftränare tre kvällar per vecka med start om några veckor. Jag har även ansvaret för bostadsföreningens gräsklippning, så går ingen nöd på en. Sen har jag all politik som förvisso gå lite på sparlåga, och när man väl har något så hålls detta så kort som möjligt. Det blir drygt två intensiva månader med rutiner och strukturer, sånt gilla jag om det hålls förstås och det hoppas jag. 

Idag har det varit en sådan dag som har krävt en struktur och inte direkt haft tid om dagens plan hade gått åt skogen. Jag började veckan och dagen med en kopp rivigt kaffe, bryggd i vår nya Moccamaster. Sen jobb på golfbana och sen vidare i rusningstrafiken för att hämta upp och sedan köra 1,5 timmar skejt med Carina. Glädjande att de var nydraget på skidstadion, sånt gillas i slutet av april. Det var inte helt oväntat mjukt och långsamma förhållanden men det gick fint att, även om på vissa delar är riktigt tunt nu. Planen är att vi ska kunna åka april ut, sen kanske ni förstår att jag inte riktigt har tid att ledsaga. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *