Fotbolls- VM 94

Eftersom i princip all liveidrott är inställd också så få man försöka nöja sig med den sport som går på TV. Just nu så sänder SVT fotbolls- VM från 94, det där mästerskapet som alla kommer ihåg och från den sommaren då det var så himla varmt. Dessvärre var jag bara tre år och minns inte ett skit från den turneringen, så kul och spännande att få uppleva det nu, även om man vet hur det gick. Trots jag inte fick uppleva mästerskapet så har jag bra koll på spelarna, jag har mer koll på 94:a- gänget än vad många av Sveriges spelartrupper på 2000- talet. Jag gillar även enkelheten i sin helhet, kommentatorernas förmåga att förmedlar spelet, hur de talar och hur de kan kritisera enskilda spelare. Inget som jag upplever dagens kommentatorer gör på samma sätt. Jag gillar också att filmningarna var bättre förr, när man s.k. filmande 94:a så var det ändå kroppskontakt. Man förstår också att Arne Hegerfors och Bosse Hansson var och blev kända i sin kommendatering. Tänk på citat som ”Han flyger som en flygande svan” Det ser mörkt ut på Kameruns avbytarbänk” kallar Saudiarabiens spelare för araber istället för saudier, hade inte funkat så idag. Ska bli kul att se de tre sista matcherna i sin helhet nästa vecka.

Nog om fotbollsbloggande, jag har faktiskt tränat lite själv idag, eller snarare varit ledsagar i 1:45 timmar. Pistmaskiner är tydligen sönder och därför har det inte dragits några nya spår de senaste dagarna, är även på gränsfall hur länge man kan åka med. Vi åkte skejt och det funkade okej, lite håll och sågspån här och där men ganska fint överlag runt 1,7:an där vi åkte. 

Annars har man fixat lite hemma, vi har tvättat, fixat gräsmattan lite, städat med mera. Även om det fanns tid så kändes det bra att inte träna mer idag, jag behöver både få lite mer sug och sen är det bra om jag få några lugna veckor med lite träning, och mer vad jag känner för. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *