Har simmat

Varit iväg nu på eftermiddagen och simmat lite, var skönt att simma ur lite slagg efter Skåneskejten. Var så längesen jag simmade så jag kommer inte ihåg när jag gjorde det senast. Simmade med Maria som är en duktig simmerska. Själv så försökte jag simma, blev mer bad än simning nästan. Blev 30 minuters simning, ganska skönt tycker jag. Behöver ju lära mig simma om jag ska försöka sig på rekordtiden på en Svensk Klassiker, men det blir nog först om några år. Är idag en medelmåttig motionär. Sprang till simhallen som tog fem minuter, så det blev veckans löppass, kort och långsamt.

Efter dagens seger i Skåneskejten gick jag om Markus Ottosson i den totala ställningen i Huselius Rullskidcup och leder tävlingen inför sista deltävlingen på Ring Knutstorp, som går om två veckor.

En bild från gårdagens festligheter som var mycket trevlig. När man inte har tillräckligt med hål på sitt skärp så får man borra ett nytt med borrmaskin. Var annars en gigantisk fest med lika många festdeltagare som ett Elitled i Vasaloppet. Typ alla hade/eller pluggade på SLU och var Lantmästare, Agronomer,  Gårdsmästare med andra ord, bönder, det lilla som finns kvar som är Sveriges framtid. Kanske det mäktigaste var när vi sjöng MFF- sången "Åh vi älskar Malmö FF), gav gåshud om nåt det. Ingen gåshud har mina skatepjäxor som är gåsblötta just nu!

En bild från gårdagens festligheter som var mycket trevlig. När man inte har tillräckligt med hål på sitt skärp så får man borra ett nytt med borrmaskin. Enkelt. Var annars en gigantisk fest med lika många festdeltagare som ett Elitled i Vasaloppet. Typ alla hade/eller pluggade på SLU och var Lantmästare, Agronomer, Gårdsmästare med andra ord, bönder, det lilla som finns kvar, som är Sveriges framtid. Kanske det mäktigaste var när vi sjöng MFF- sången ”Åh vi älskar Malmö FF), gav gåshud om nåt det. Ingen gåshud har mina skatepjäxor som är gåsblötta från dagens tidigare lopp !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *