Gårdagens backintervaller + kon är framtiden

Fick denna bild för någon vecka sen från familjegården, kalven kallas inte helt oväntat till pricken. Jag hoppas kalven få växa upp men hoppas att den föreslagna koskatten inte bli av när den blir stor.

Skrapade ihop hela tre timmars nattsömn i natt, ungefär lika mycket träning har jag hunnit med hittills denna vecka, inte mycket direkt men det har å andra sidan varit tre kvalitépass som man hunnit genomföra. Gårdagens siffror under backintervallpasset var följande:

  1. 4:54 min – Snittpuls: 155 (80 %) – 89 höjdmeter
  2. 4:36 min – Snittpuls: 159 (82 %) – 89 höjdmeter
  3. 4:31 min – Snittpuls: 164 (85 %) – 89 höjdmeter
  4. 3:03 min – Snittpuls: 164 (85 %) – 96 höjdmeter
  5. 2:58 min – Snittpuls: 162 (84 %) – 93 höjdmeter

Ingen direkt hög puls men var lite sliten och körde passet på morgonen då kroppen oftast känns allmänt seg. Fick hur som helst syra men den första intervallen var mer i kontrollerad form men de kommande två var jobbiga för benen trots låg puls, beror också på att terrängen är ganska tekniskt krävande. Intervall fyra var en brant historia (380 meter lång) svårt att ens springa men blev full med syra och hade därför svårt att krama ut det sista på just sista intervallen.

Anledningen att det blev lite nattsömn natten till idag berodde på att jag och en studiekamrat till mig höll på att skriva klart och ihop vårt gemensamma arbete som drog ut på tiden men lämnades in under natten, skönt att få det ur världen. Annars vaknade jag strax efter kl: 5 och åkte i väg till golfbanan och jobbade där på morgonen innan jag for till ett seminarium om varför kon är framtiden och viktigt för oss. Det var skrämmande få som var där och följde föreläsarna, kon är en central bidragande sak om vi ska öka självförsörjningen och den biologiska mångfalden i Sverige, tyvärr är det nästan ingen som begriper att så är fallet, det måste man ändra på. En åtgärd är att mobilisera de gemensamma krafterna mot kritikerna om att hålla sig till vetenskapen och få fram att kon är en tillgång istället för en motgång. Efter denna seminariet gav jag mig vidare till Östersund och där väntades kampanjande och sen After Work. Ganska mår nu, men på det imorgon igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *