Det rullar på

Har förmånen att ha två jobb med denna magiska utsikt.

Känner mig som en bonde nu som jobbar hela dagarna och går upp när solen går upp och slutar när solen går ner, problemet är väl att solen går knappt ner så här års. Dock kunde jag ta sovmorgon till halv åtta och gav mig sen ut på dagens enda pass som även det var ett kvalitépass, backintervaller löpning stod på programmet, mer om det imorgon. Sen rullade det på med mitt jobb inne i stan innan man for ut till golfbanan och jobbade först där innan det var ungdomsträning där jag fick ta gruppen efter där med och efter det fortsatte jobba klart på golfbanan. Men det var finväder så man kan inte klaga direkt. Imorgon väntar en lika hetsig dag, börjar med uppstigning kl: 5.

Kvällens ekipage, notera att jag hade golfklubborna (samt golfkläderna + golfskor) med mig, allt för att vara flexibel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *