Fuktig löpning och debattör

Idag jobbade jag halvdag på golfbanan och även idag fysiskt arbete med att vika ihop dukar bl.a. så lite styrketräning har jag fått den här veckan med. Träning blev det också idag då jag efter två dygns vila sprang runt/på/vid berget, nästan all snö borta nu så det var lite blött här och där samt att det regnade lite och var allmänt fuktigt under dagens träning. Känslan var bra, kände mig rapp och pigg men kanske inte så konstigt med senaste dagarnas sparsamma träningstimmar som ger lite effekt redan nu. 14 kilometer och 500 höjdmeter på de drygt en och en halvtimme jag sprang.

Idag publicerades det en debattartikel som jag skrivit om landsbygden som kan läsas här. Är även tacksam för den hjälpen jag fått innan och efter debattartikeln publicerades, det värmer hos en lantbrukssons hjärta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *