Flytt, banintervaller och shopping

Sjöutsikt har man, skulle man haft en sådan vy i Skåne hade man haft pengar!

Sjöutsikt har man, skulle man haft en sådan vy i Skåne hade man haft pengar!

Jag behövdes inte vaggas till sömn igår då jag sov min första natt i Östersund, eller Frösön som jag mer bestämt bor i. Kanske inte konstigt efter 13 timmar körning i bil.

Blev ett lugnare banintervallpass på förmiddagen i värmen. Var som mest 28 grader idag, gäller att njuta av värmen så länge den finns kvar. Jag är inställd på att sommaren kan vara kort och kall här i norr. Har fortsatt problem med ena vaden  så tempot var behagligt. Bra att känna efter och springa i tempo därefter. Sprang 200- 400- 600- 800- 1000- 800- 600- 400- 200. De tre längsta intervallerna hade jag en snittpuls inom A1- puls (4 min/km, 78 %), så löpformen är god. Funkade bra för vaderna i det tempot, men är inte helt hundra.

Har även varit ute och shoppat, få hoppas det är sista gången jag gör det detta här årtiondet. Är ingen som gillar att handla massa. Har införskaffat mig dammsugare, skoställ, dörrmatta och massa annat trams man tydligen behöver.  Ska nog bli bra det här.

Ett stort tack till alla som har hjälpt till med flytten.

Hofvallen sprangs det intervaller idag.

Hofvallen sprangs det intervaller idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *