2 h stakning och 1 h löpning

image

Blev två timmar stakning på förmiddagen. Åkte på 3:or och rundan kördes norr om Östersund och utlovades att vara ett av de plattaste rundorna i området. Tyckte inte det var platt någon gång. Blev 321 höjdmeter under de två timmarna som stakades. Knappt 32 kilometer som gav ett snitt på 15,6 km/h. Senaste liknade klassiska passet kördes i Ystad för tio dagar sedan. Då 4:or stakning med ett snitt på 19,9 km/h och 60 höjdmeter. En viss skillnad. Kändes annars bra men hade galet låg puls (59 %), antingen är man på väg att bli utbränd eller är man i god form. Tror och hoppas på det senaste.

Körde även ett pass på kvällen. Hade lång vila emellan passen, mer bestämt åtta timmar. En timme löpning blev det i mina nya hemtrakter på Frösön. Blev lite löpning på gatorna i området Hornsberg i början och på slutet av passet. Annars blev det riktigt trail i och vid sidan om slalombacken vars namn jag redan glömt. Lyckades ta 353 höjdmeter och höll 6:40 min/km i snittempo. Första dubbelpasset på länge.

Har även hunnit med att fixa lite grejer med lägenheten. Dock kommer jag varken ha internet eller tv i lägenheten under denna månaden, kommer nog att läsa en hel del böcker. Har ju funkat förr att leva utan internet och tv. Kommer att skriva allt på bloggen via min mobil, så det finns risk att det kan bli lite knas ibland. Det där med skånskan här uppe är inte alltid lätt, har redan missuppfattas flertalet gånger. Som när jag t.ex. idag skulle fixa tv- abonnemang men av någon händelse hade jag gjort det redan igår fast jag bara beställde internet då. Känns som man lika gärna kan yla som Chewbacca i Star Wars, är väl typ samma språk.

Tack för mig, godnatt!

Var snö i slalombacken, fin utsikt förövrigt. Såg att det gick ett löplopp, vilket visade sig vara vårruset. Anna Haag vann!

Var snö i slalombacken, fin utsikt förövrigt. Såg att det gick ett löplopp, vilket visade sig vara vårruset. Anna Haag vann!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *