Det rullar på

image

Träningen rullar på här i Östersund/Frösön. På morgonen kördes stakning på 3:or med sex längre drag på omkring 5-6 minuter. Återigen hade jag låg puls och kom faktiskt aldrig upp i A2 ens. Annars kändes det bra. Passet blev 90 minuter långt.

Passade på att handla lite grejer idag igen innan jag sov i nästan två timmar på eftermiddagen, skönt det. Körde sedan först ett styrkepass och sedan ett MTB- pass. Styrkepasset genomfördes hemma i min nya lägenhet, ni vet den med sjöutsikt. Vackert så. Lika vackert var inte styrkepasset men jobbigt och inte minst effektivt. Började med Auklandsstyrka på 25 minuter med 50 sekunder aktivt och tio sekunder vila, förutom sista då jag körde 55/5. Sedan blev det styrka i TRX- band, körde där fyra överkroppsövningar i tre set. Fick TRX- band av min bror för ganska längesedan men har dessvärre använt dom alldeles för lite. De är riktigt bra och enkel träning.

Styrkepasset tog 45 minuter effektiv tid, sedan gav jag mig ut på MTB i en timme, mest att se mig om i den fina omgivningen som jag bor i. Hittade faktiskt ett ställe där jag kan tänka mig köra på tävlingshjul. SM i Norrköping om fem veckor blir troligtvis min nästa tävling.

3 tankar kring ”Det rullar på

    1. Johannes Inläggsförfattare

      Jag har sponsorer men jag ska och jobbar redan här uppe men det är inte officiellt än med vad. Jag återkommer men det blir mer eller mindre en helttidsatsning

      Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *