Fin tur på landsvägscykeln

Blev lite träning idag efter det tuffa varma loppet igår. Känner inte av något från igår och musklerna känns faktiskt oförskämd bra ut men efter min vurpa innan fredagens sprint, så känns den fortfarande, men har börjat läka ihop fint nu. Igår hade en jag en snittpuls på 169 (87 %) vilket för mig är möjligen något högre än vanlig (på långlopp) men ändå för lågt och precis som förut hade jag ju svårt att ta i och ut mig. Men det blir väl bättre.

Så idag blev det alltså lite träning, lite seg på morgonen men strax innan lunch blev det nästan en timmes styrka och senare på eftermiddagen ett fint cykelpass med racern. Fick besök av min bror på förmiddagen, som sprang halva Ultravasan igår och blev 12:a på 3:19. Inte illa då han springer typ lika mycket som jag, d.v.s. typ inget p.g.a. av skador, lika som bär.

Ända problemet på cykelrundan var vägen ner mot Hobborn från Skuggarvet, då massa vägarbete hade skett. Grus och skit i vägen för att kunna cykla, men man fick ta det försiktigt så man undvek punktering. Turen gick annars vidare till Sundborn – Toftbyn – Svärdsjö – runt halva Svärdsjön och sen vidare på vägen mot Falun men svängde in på Militärvägen och kom ut till Järlinden och Lugnet. Väl där körde jag lite mer teknik och fart mellan kvarteren och rondellerna innan jag for hem, allt för att få över två timmars träning. Blev 65 km med en snitthastighet på 32 km/h. Snittpuls på 115 (64 %), så lugnt och fint.

Svärdsjö, skulle fota tre rådjur men dem fick syn på mig och försvann.

Svärdsjö, skulle fota tre rådjur men dem fick syn på mig och försvann………

Såg tre älgar, blev som en  asiat och tog fram mobilen och fotade snabb som attan.

……….Men såg tre älgar, blev som en asiat och tog fram mobilen och fotade snabb som attan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *