En mil kvällslöpning

Haft en seg vecka med träning och det beror helt och hållet på mig själv. Två halvmaror förra helgen satte sina spår, luften gick ur en aning och har inte orkat motiverat mig tillräckligt för att träna. Sen har en smärtande muskel kring ena knäet spökat sen Talludden Trail, gick bra att springa i onsdagens pass men inte torsdagens pass. 

Kvällens mil gick smärtfritt att springa på asfalt, skönt det. Är glad om jag kan springa två till tre löppass i veckan nu en månad framöver, sen blir det mestadels skidor och kanske löpning en gång i veckan. 

Löprundan denna kväll gick till Odensala-Lillsjön-Körfätet och hem. Ville hålla mig nära hemma för kunna korta ner om det kändes dåligt, blev en mil precis på knappt 48 minuter. Jag använde handledpuls idag och den verkade fungera, hade dock så högt som 145 (74%) vilket kändes högt. Jag tyckte det kändes ganska lätt att springa idag och hade kanske egentligen 135 (69%) i snittpuls. Hursomhelst skön avslutning på veckan. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *