En lugn halvmara

Dagens träning blev en halvmara på hård underlag, mestadels asfalt och relativt flackt. 136 höjdmeter blev det totalt runt omkring på Frösön och i Östersund. 1:37 timmar tog det och hade 134 (69 %) i snittpuls.

Stabilt rakt igenom men ett litet orosmoln var att jag fick lite känning i höger vad efter en timmes löpning, så reviderade planen på två timmar något. Gick bra att springa ändå men smärtade ibland men inte lika illa då vänstervaden spökade i december förra året. Då fick jag det efter stakintervaller och jag körde stakning igår så det kan vara lite det som ligger bakom. Har annars kört två rullskidpass sen torsdagens löpning för skona löparbenen en aning, samt efter plantsättningen förra veckan. Använder höger foten där en del. Kan vara slitna muskler ändå men hoppas jag kan springa tisdagens tävling, troligtvis det sista jag behöver för i år. Förutom jag vill springa på bra tider på bana, men det kan man vänta med till nästa år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *