Diverse olika stakintervaller

Jag och Therese drog till skidstadion, hon gick och jag körde stakintervaller. Bra förmiddagsaktivitet för båda. Märkte direkt att jag saknade en stänkskärm, dock missat ner den trillat av. Det märktes ännu tydligare när det har regnad, vilket det gjorde i natt. Därför var det lite extra trögt idag att staka på 4:or, när vägbanan var till 90 % cirka blöta och temperaturen strax över tio grader. Fin förmiddag i övrigt. 

Dagens upplägg var cirka 20 minuter lugn åkning, sen 30 minuter tröskel ungefär, 2×4 minuter och avslutningsvis 5x”30/30″. Bra upplägg tycker jag men inte perfekt genomförande, seg i musklerna och allmänt segt helt enkelt. dagens yttre förhållandena gjorde väl sitt med. Tröskeldraget gick två varv runt 3:an, 1,7:an och Björnberget. Det hela tog 30:32 minuter, 10,85 km, snittpuls på 156 (80 %) och en snittfart på 21,3 km/h. Sedan körde jag två intervaller runt 1,7:an, men gick i mål där man kommer ner från Björnberget. 1,35 kilometer och 20,1 km/h i snittfart hade jag på dessa, och blygsamma 160 (82 %) i snittpuls. 13 fler höjdmeter än fallmeter. Efter lite vila och sportdryck i magen från +watt så körde jag ett block 5x”30/30″, fanns inte mycket kräm här heller men jobbet gjordes. Även om jag fick god nattsömn i natt med cirka 9,5 timmar så hade jag svårt att driva puls idag. Tidigare i veckan så har jag sovit omkring sju timmar i snitt per natt, så det har väl påverkat en del skulle jag tro. Imorgon väntar endast distanspass och sen vilodag på måndag, så hoppas jag man bli människa igen som kan driva puls. 

Röjde lite på Bostadföreningens gräsmatta också idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *