En dag på Jamtli

Lördag och jobb på golfbanan på morgonen. Sen efter frukost så promenerade vi till Jamtli, som förutom har museum och en historisk jämtländsk utepark kan man säga, med historiska byggnader från 1800- talet och tidigt 1900- tal. Trevligt. Misstänker att vi säkert gick en bit över en mil.

På kvällen körde jag sedan styrka. Betade av det vanliga men körde en del rehab för sätesmusklerna där den vänstra värker mest och haft problem från och till sen april. Har svårt att böja benet eller böja ner mig eller för den delen sätta mig på huk, utan att det värker. Tror problemet sitter i ryggen någonstans men kände inte av något direkt i torsdagens långa skidgångspass och inget alls igår när jag körde intervaller på hård underlag. Men började känna lite tidigt på morgonen idag och kanske bara är en typ av avancerad och jobbig träningsvärk. Inget kul direkt men det har gått över förut när jag bara har tränat på så få väl hoppas på det nu med då. 

Imorgon väntar det en halvdag i Rossön för att springa ett backlopp, hoppas kroppen är med mig. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *