En dag i Åre

Fint i Åre

Har tillbringat nästan en hel dag i Åre idag av olika anledningar och när man är i Åre så vill man passa på att springa/gå i branta backar. Sån är jag. Fick tillslut en timme där jag betade av 25 minuter intervalltid. Först en flackare som blev sådär. Sen en i en slalombacke. Sedan körde jag två i hela slalombacken som man kör Vertcal K, så den backen kan jag sen innan. Först med stavar (de andra var också med stavar) och sen körde jag en utan stavar. Siffror:

  • 5 min – 154 (80%) snittpuls – 104 höjdmeter
  • 5 min – 167 (87%) snittpuls – 148 höjdmeter
  • 7:15 min – 175 (91%) snittpuls – 215 höjdmeter
  • 7:45 min – 177 (92%) snittpuls – 215 höjdmeter

Tappade en halvminut att köra utan stavar på sista intervallen. Sanningen var snarare att jag hade både vätske- och energibrist och det var huvudanledningen till en krispig och extra jobbig intervall. Den första intervallen i slalombacken var riktigt stabil tyckte jag men sen var man finito. Annars möte jag Jerry Ahrlin en gång i backen, han var på väg uppför och han nerför.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *