En bra träningsdag från i somras

Jag under årets upplaga av Peak Performance Vertical. Bilden är tagen någon gång under kilometer två, som tog över 13 minuter att ta sig igenom och över 300 höjdmeter. Ett lopp utöver det normala. Foto: Axafjällmaraton.

Jag under årets upplaga av Peak Performance Vertical. Bilden är tagen någon gång under kilometer två, som tog över 13 minuter att ta sig igenom och över 300 höjdmeter. Ett lopp utöver det normala.
Foto: Axafjällmaraton.

Har bläddrat igenom lite i min träningsbok och fann en dag i somras då jag uppenbarligen hade en väldig bra träningsdag. Det var söndagen den 26 juni. Jag sprang upp till Åreskutan från torget nere i Åre by på 47 minuter, jag sprang på 48 minuter när jag väl sprang loppet PP vertical med samma bansträckning i augusti. På eftermiddagen den 26 juni i somras åkte jag ett distanspass på 1,5 timmar på mina Marwe 6:or. De rullar ungefär som klassiska 3:or. Det var ett A1- pass där jag snittade 22,3 km/h på rullskidbanan i Östersund. Snittpulsen på det passet var 139 (72 %) och klättrade 592 höjdmeter. Som sagt, jag hade en bra dag helt enkelt.

Det är historia nu och idag har jag också haft en bra dag fast på annat sätt. En av höstens bästa dagar hade jag nog idag. Tränade ungefär som jag gjorde under tisdagen, fast en bättre känsla idag. Lite starkare, lite snabbare helt enkelt. Började med en liten löprunda där faktiskt solen lyste igenom en aning och man kunde se den ljusblå himmeln, passande nog då MFF vann SM-guld igår. Dagens löprunda gick runt Frösöberget. Första halvan uppför och andra halvan utför. 108 höjdmeter blev det på de 6,5 kilometerna. Det tog 37 minuter och gav snittpulsen 134 (69 %). På eftermiddagen var jag och Zebastian i gymmet och körde styrka, helkropp blev det.

Imorgon tänkte jag åka till Vålådalen!

4 tankar kring ”En bra träningsdag från i somras

  1. Johannes Inläggsförfattare

   Tja Jesper!
   Kanske, ska vandra lite först men det blir nog lite skidåkning på eftermiddagen. Ska du ditt? Hojtar bara till om du ser mig där! 🙂

   Svara
   1. Jesper

    Okej kul!
    Nej, jag kommer tyvärr inte till Vålådalen, lite väl långt från där jag bor!
    Dock ska jag till Orsa Torsdag-Söndag nästa vecka!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *