Dubbla pass + stöd ALS- forskning

Har fortsatt lite svårt att komma upp i träningsmängd som gjort att jag valt att träna så pass mycket så kroppen inte kan klara av, tycker jag fixar det bra och på nästan alla pass så har jag energi att genomföra dem bra och driver bra puls och är inte alls sliten, däremot som jag nämnde igår så är löpkonditionen sämre nu än tidigare i år men rullskidåkningen börja kännas allt bättre. 

Idag var det dock sent att genomföra första, kan beror på det var tidigt och innan frukost, bruka kunna kännas så. Hade dock sällskap av Therese och vi la även in löpskolning och var ute i 36 minuter, bra start på dagen. På eftermiddagen blev det en tur runt Brunfloviken med samma sällskap. Två timmar och 38 kilometer på mina Eplex 3:or indikera en snitthastighet på 19 km/h och en snittpuls på 137 (71), en snittpuls som nästan var slaviskt jämn hela vägen vilket indikera en kropp som inte saknade energi under hela passet trots jag endast drack vatten, som jag brukar när jag tränar A1- pass.

På lördag ska jag till Växjö och springa maraton tillsammans med min vän Danny Fransson som har drabbats av ALS. Danny och jag gick pluggade till landskapsingenjörsprogrammet på Alnarp mellan 2010-2013 och vi sprang ofta om vi inte var skadade eller sjuka vilket tyvärr hände allt för ofta på den tiden. Tyvärr har Danny drabbats av denna obotliga sjukdom och eftersom Danny har en önskan att springa ett maraton så har jag självklart erbjudit mig att vi ska göra det tillsammans, jag springande och han i sin permobil. Tanken och förhoppningen är att vi ska samla in pengar för forskning kring ALS, mer kan läsas den fliken jag lagt upp på min hemsida, där kan man läsa hur man kan hjälpa till och stödja denna viktiga kamp. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *