DNS SM i Skövde 2019

SM 11:an tillika min klubbkamrat Viktor Asking

Ibland kan det vara klokt att ta svåra beslut, som idag t.ex. när jag beslutade efter uppvärmningen att inte köra dagens backrace och heller inte köra morgondagens race. Ett varv på dagens varvbana räckte för att förstå att det man satsat på under en tid nu, inte var en idé att genomföra då huvudet inte vill som jag, även om jag rent fysiskt var i god form och säkert hade kunnat slås om SM- medaljerna. Dagens bana som först var 3 varv på en knappt 4- kilometer bana och sen gick uppför och mål på Billinge friluftsområde, dessutom vind som hade passat mig bra. Kanske inte få fler chanser att kunna slås om medaljer på ett SM till. Få se hur det blir med den saken men nu behöver jag ta reda på vad det är för fel på mig, vad det är som skapar huvudvärken och som gör att reaktions- och balansfrågan har försämrat mycket bara den här veckan.   

Positivt är att klubbkamraterna åkte bra idag, hoppas de åker bra imorgon med. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *