Bilder Stockholm Challange

Har förträngt Stockholm Rollerski/Stockholm Challange och därför inte skrivit en längre rapport som jag hade utlovat. Men tog en del bilder på bl.a. mina klubbkamrater Henry och Rickard som deltog i hela Stockholm Challange. Dessa två herrar blev 2:a och 3:a efter Gustav Aflodal. De gjorde kanon fina insatser och var kul att heja fram mina klubbkamrater men måste erkänna att jag hellre hade velat gråta över att jag inte kunde komma till start.

Fick bli en vilodag idag, skönt det då kroppen var mer eller mindre död idag. Kom ur sängen och stack till jobbet i bil denna dag, tar annars cykeln. Fick lite jordgubbar av en tant som jag lämna post till, det gjorde min dag. Efter jobbet passade jag på att handla mat och lite verktyg, bl.a. en bågfil som jag behöver för att kapa den andra staven så den bli lika med den andra, den som jag bröt förra helgen och blev någon cm kort. Ny dag imorgon, ska försöka mig på det där med att springa igen imorgon, målet är över 30 min på morgonen, få se hur det går.

Den här skylten tycker jag är väldig roligt. Det är ett företag som jag ibland kör ut packet till och som allvarligt ha denna skylt som visar deras öppettider. Kan tycka att den är något oklar, eller är det bara jag?

Den här skylten tycker jag är väldig roligt. Det är ett företag som jag ibland kör ut packet till och som allvarligt ha denna skylt som visar deras öppettider. Kan tycka att den är något oklar, eller är det bara jag?

 

Bilder Stockholm Challange:

Täten i cykelloppet, Rickard var med men Henry kraschade tyvärr strax innan mål men var inte långt efter.

  Täten i cykelloppet, Rickard var med men Henry kraschade tyvärr strax innan mål men var inte långt efter.

Henry kämpar sig upp för Hammarbybacken för andra gången. Att springa den backen utvilad är en sak men efter 13 mil cykling och ca: 18 km löpning är något ut över det vanliga.

  Henry kämpar sig upp för Hammarbybacken för andra gången. Att springa den backen utvilad är en sak men efter 13 mil cykling och ca: 18 km löpning är något ut över det vanliga.

Grym bild på Rickard, kriga face!

Grym bild på Rickard, kriga face!

Glad Henry och Rickard på pallen. Finns en plats över till mig nästa år.

Glad Henry och Rickard på pallen. Finns en plats över till mig nästa år.

Hela prispallen Stockholm Challange 2015

Hela prispallen Stockholm Challange 2015.

Efter varit bitter efter rullskidloppet så var det glädjande att ta en sen middag med Bengt och se Sverige ta sig till U21 EM- final, som sedan inte gick helt tokigt.

Efter varit bitter efter rullskidloppet så var det glädjande att ta en sen middag med Bengt och se Sverige ta sig till U21 EM- final, som sedan inte gick helt tokigt.

En tanke kring ”Bilder Stockholm Challange

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *