Backintervaller på ÖSK

Drog direkt ut efter nämnd och var ute i en timme. Under denna timmen så sprang jag sju intervaller uppför, den ene värre än den andre. Upplägget på intervallerna var:

  • 2×3,5 min – 64 höjdmeter
  • 2×3 min – 63 höjdmeter
  • 2x 1:40 min – 38 höjdmeter
  • 1x 3 min – 36 höjdmeter

Vila var löpning nerför och den låg på omkring fyra minuter, så väldig lång vila. Jag råkade sätta på flygplansläge på klockan så visade ingen vettig puls i alla fall. Jag var trött och seg så gissar att pulsen var låg men blev i vanlig ordning trött när det nalkades intervaller. Intervallerna hölls mestadels på eller omkring gamla slalombacken på ÖSK- området. Trots natten regn så var det torrare än vanligt och kunde knappast skylla på underlaget. Känslan var kass men tiderna upp var helt okej ändå, åtminstone vissa. Annars är jag i för dålig form, märks snabbt när man springer uppför än på platten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *