3×5000 meter stakmaskinintervaller

Tränat igen efter tre dagar off från träning, detta p.g.a. strulande högerljumske. Har alltså inte varit sjuk men inte haft lust att skriva något när jag ändå inte kan träna. Haft liknande problem förr så går väl över men har haft svårt att röra på mig senaste dagarna. Få se om det blir någon SM- femmil eller inte.

Idag gick det däremot, körde dock bara på stakmaskinen men det blev definitivt inte sämre, snarare bättre. Körde tre femtusingar med två minuter vila emellan. Hade en bra känsla men inte så värst hög puls till en början, speciellt inte i början men det tog sig vill jag lova. Körde progressivt men längden tog verkligen ut sig. Siffror:

  • 17:03 min – 319 snittwatt – 160 (83%) snittpuls
  • 16:58 min – 328 snittwatt – 168 (87%) snittpuls
  • 16:52 min – 340 snittwatt – 175 (91%) snittpuls

Lite osäker på snittpulsen eftersom jag återigen inte kan se i efterhand men ganska säker på det jag namngivet, sista hade jag verkligen hög puls rakt igenom. Lite mer säker på tiderna och snittwatten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *