3x tröskel runt LillsjönFörsta lediga dagen på tolv dagar och dessutom tillät Lova mig att sova till 8:30. Välbehövligt och skönt. Dock så kom jag inte iväg på träning förrän kl:10 och då var det redan 23 grader och när jag kom tillbaka efter en knapp timme så var det 27 grader. Inte konstigt att jag hade hög puls och att det var lite extra jobbigt i värmen. Men tröskel höll jag förutom sista intervall under sista minuten då jag gick på rött. Detta för kunna hålla minst samma fart som den andre intervallen. Det lyckades då jag sprang på samma tiondel. Ska ändå inte träna benen i någon intervallform imorgon så det går fint. Blev som sagt tre varv runt Lillsjön, där ett varv mäter 2,55 kilometer och nio höjdmeter. Siffror:

  • 9:29 min – 162 (84%) snittpuls – 3:45 min/km snittempo
  • 9:18 min – 168 (87%) snittpuls – 3:39 min/km snittempo
  • 9:18 min – 173 (90%) snittpuls – 3:39 min/km snittpuls

Helt okej, har sprungit i snitt på låga nio minuter så cirka 15 sekunder efter bästa tillfälle men har också sprungit långsammare än idag men är nog inte i någon vidare kanon form och värmen kan faktiskt påverkat mer än vad jag trott. 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *