30 minuter halvhårt på lunchen


Uppstigning kl: 4:20 idag så rena sovmorgonen om man jämför med gårdagen. Lyckades dessutom få till lite träning, kort och hårt eller åtminstone halvhårt. Jag körde 30 minuter (8,13 kilometer) rakt av utan uppvärmning, som man kan se så var det ingen långsam kilometer som jag började med men det kändes ändå helt okej. Jag intog en hel del energi och vätska med att toppa med en gel, så var ju inte tom på energi men lite väl påfylld då jag fick håll nästan direkt. Inte så konstigt kan man tycka. Jag sprang en ganska flack runda (31 höjdmeter) men kände mig lite tung i steget men helt okej ändå. Pulsen kom upp fint men låg på tröskel i princip hela tiden och snittpulsen landade på 164 (85%) vilket jag tyckte var bra.

Skönt att fick till ett pass på lunchen och bra att få lite fysisk aktivitet då jag har suttit hela eftermiddagen och kvällen med ett digitalt regionfullmäktige. På morgonen satte jag mig på ruffklipparen så dessa 30 minuterna blev även dagens dos av rörelse. Ska försöka överleva den här veckan, har sen två veckor till med ganska fullspäckat men mer human ändå med jobb. Känner mig förnärvarande som J-O i Hipp Hipp, stressigt och man försöker ständigt effektivisera allt man gör. 

Kilometertiderna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *