30 km skejt och 30 årFörra året sprang jag 29 kilometer när jag fyllde 29 år men i år fick det bli antal kilometer  på skidor istället. 30 kilometer skejt på min 30- årsdag och dessutom i kanonväder. Klokast så då jag fick ordentligt med träningsvärk efter mina 21 minuters löpning igår. Dagens skejtpass kändes bra, firade med lite GT (gubbtempo) uppför. Det var varmt, i alla fall tvåsiffrigt när jag var klar. Trots detta gick det mer lätt än vad man kunde tro, även om det blev väldigt blött på slutet. Åkte endast runt på stadion på konstsnön idag. Pulsbandet fungerade inte alls idag men tror säkert att snittpulsen låg på omkring 140. Det jag vet var att jag åkte i 1:48 timmar och klättrade fina 756 höjdmeter. 

Har annars haft en bra födelsedag, fått en tavla, triss och en öl bland annat. Vad mer kan man begära. Therese gjorde en tårta till mig som vi åt på Andersön efter vi grillat korv. Passa på att tacka alla som gratulerat mig denna dag. Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *