2 h skejt + gym

En av magövningarna som genomfördes, 1,5 minuter gungande fram och tillbaka gör att det känns.

Dagens skörd av träning blev tre mil skejt på två timmar tillsammans med Carina, det går ju inte direkt snigelfart trots man inte ser. På kvällen efter haft golfträning så körde jag ett gympass själv, jag började med två magövningar, boxkliv 3×8 och dips 3×16. Efter denna ”uppvärmning” så betade jag av detta:

  • Enbenspress i maskin, 3×8 @ 207 kg
  • Vadpress i maskin, 3×10 @ 307 kg
  • Chins L-sit, 3×8 
  • Axelpress, 3×8 @ 37,5 kg

Det kändes bra idag, ska tilläggas att man inte gick ner hela vägen när jag körde syns, oklart varför men det var väl någon inre demon som sa att jag skulle låta bli. Skitsamma, blev trött och den tog där den skulle. Var bra mör när jag körde axelpress så klarade inte sista två korrekt under sista setet, men vem minns en fegis. 

Dips

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *