2 h löpning i skogen

Återigen söndag och återigen en söndag jag rädda upp ytterligare en träningsveckan med över fem timmars träning. Heja. Efter har tryckt i mig två koppar kaffe och fyra biskvier så gav jag mig ut på en tur i löparskorna i två timmar. Sprang ner till elljusslingorna i Brunflo och härjade runt där en stund innan jag sprang tillbaka. Blev bland annat tre vändor i reflexbanan och när man snurra runt där så blir det många höjdmeter. 520 höjdmeter lyckades jag få ihop tillslut på de 20,43 kilometerna jag sprang.

Kändes lite trevande i början men kom in i löpningen bra efter ett tag. Hade en vrist som kändes lite till och från i mitten av passet men den har spökat redan efter onsdagens pass men nog ingen fara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *