18 km löpning på asfalt

Min Gopro ville inte sammabeta heller på dagens löptur så bjuder på en bild från min födelsedag då jag sprang.

Det blev närmare 18 kilometer löpning på 1:22 timmar på hårt underlag, endast en kilometer cirka som var på grus. Haft digitaltmöte då man haft sammanträde så suttit inne hela dagen och var bra seg att ge mig ut på eftermiddagen, huvudvärk hade man också samt träningsvärk från gårdagens styrka. Men som många gånger förr så är det hälsosamt och uppfriskande att lunka på i A1- tempo, handlade snarare på att röra sig och rensa hjärnan en aning, vilket var skönt. Jag sprang till Torvalla by och sen vidare till Lillsjön, blev ett varv där och sen sprang jag vidare mot stan innan jag vände hemåt. Det blev 17,85 kilometer för att vara exakt, hade 136 (70 %) i snittpuls, 80 höjdmeter och höll 4:36 min/km tempo. Hyfsad snabbt utan någon högre intensitet någon gång egentligen men gillar att ligga på mer när jag springer på hårdare underlag, jag tycker inte det ger något att lunka runt i 6:30 min/km tempo och ha 108 i snittpuls. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *