Vintern, kom tillbaka!


Det var med en liten chansning jag sprang ner till skidspåren för åka lite skejt på naturspåren. Kan utan att överdriva säga att senaste dygnet har tagit hårt på snön och imorgon lär det vara helt omöjligt att åka. Var väl nästan omöjligt att åka även ikväll, åkte en runda på drygt fyra kilometer två gånger. Sen fick det vara nog och jag sprang hem. En timme lugn träning blev det. 

På morgonen så var jag en sväng på gymmet innan jobbet. Körde åttor i tre set, dessa var övningarna.

  • Magchrunches 
  • Ljumsk/lårcurl i maskin
  • Enbenspress i maskin
  • Enmansrodd @ 24 kg
  • Tricepsdrag i maskin
  • Flyers med raka armar @ 5 kg

Kändes bra men ska jag vara ärlig så kommer jag inte ihåg vilka viktangivelser som jag hade på vissa övningar. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *