Varierande korta backintervaller


Började med ett grymt intervallpass idag mellan jobben. Först med Lova i vagn och sen med stavar, alla intervaller uppför. Efter lite uppvärmning så körde jag spänst och löpskolning. Sedan började syrfesten och även om känslan var klappkass till en början så växte hornen när jag försökte hänga på en som cyklade på elcykel. Jag går igång på folk som åker bil upp på toppen av berget medan undertecknad kämpar på gång på gång. Nåväl, fortsatte en intervall till innan jag körde utan vagn och med stavar istället i Ladängen, den backen har 78 höjdmeter. Väl där så blev det fyra turer uppför, två längst sidan och två längst liftgatan. Lyckades ta ett KOM på Strava längst liftgatan, två sekunder snabbare än bästa men den gången stannade jag för tidigt. Siffror:

  • 2:25 min – 155 (80%) snittpuls – 22 höjdmeter
  • 2:24 min – 159 (81%) snittpuls – 48 höjdmeter
  • 4x”30/30” – 161 (83%) snittpuls
  • 1:51 min – 171 (89%) snittpuls
  • 4x”30/30” – 162 (84%) snittpuls
  • 2:19 min – 171 (89%) snittpuls

Skrämde upp pulsen tillslut 184 (96%) vilket man få vara nöjd med men dock så mådde jag sådär efteråt. Bra pass och trevligt sätt att umgås med familjen. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *