Utskriven

Ser sjukhuset i Östersund från min lägenhet på Frösön.

Ser sjukhuset i Östersund från min lägenhet på Frösön.

Nu har dem där vågat skriva ut skåningen från sjukhuset i Östersund. Skönt att komma hem till sin lägenhet, finns inte så mycket att göra på sjukhuset och det blir lätt långtråkigt. Blev utskriven runt lunchtid men skippade gratislunchen som jag kunde fått, är inte direkt förtjust i sjukhusmat. Mer förtjust i att man får hjälp med det man behöver, nämligen att se till att man friskna till. Nu är jag långt ifrån frisk utan ska gå på en två veckor lång medicinering. Fortsatt går hjärtat orytmiskt och blir det inte bättre efter medicineringen blir det troligtvis titthålsoperation. Vad det beror på lär jag inte få veta med säkerhet förrän nästa koll om tre veckor om ens då.

Träna kan jag inte göra på nästan hela månaden, kan cykla och ta långa promenader och ev. lätta joggturer. Blir alltså inget SM på Gotland för min del, åtminstone inte som deltagare. Närmsta tiden vet jag inte så mycket om, utan ta dag efter dag som det kommer. Tillslut ett stor tack för alla fina hälsningar man fått de senaste dagarna på SMS, Facebook och här på hemsidan, det värmer i hjärtat som i och för sig inte är helt 100.

2 tankar kring ”Utskriven

 1. Egil Friestad

  Tråkigt Johannes !! Du kommer igen, du är en seg skåning (Obs Positivt menat !!!!)
  Du slog min maxpuls, hade 217 för några veckor sedan.
  Tar mitt första rullskidspass i kväll efter operationen,

  Krya på dig

  Egil

  Svara
  1. Johannes Inläggsförfattare

   Bara att kämpa vidare, precis som du. Härligt att höra att du kommit igång med träningen igen, kommer troligtvis hem till Skåne nästa vecka, vi ses säkert då. 217 eller 232 i puls är inte så värst bra att man få.

   Tack ska du ha!

   //Johannes

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *