Utegym med familjen

Idag testade vi ett av Östersunds fina utegym som ligger utanför Körfältet, var faktiskt en del folk där som också tränade denna sena söndag förmiddag. Var också en hel del som körde Hittaut, en typ av orientering där åldersskillnaden variera, kul. Inte lika kul att man inte få arrangera orienteringstävlingar vilket är helt absurt. Men systembolaget ska vara öppet.

Nåväl, dagens träning blev först en promenad till utegymmet, sen betade jag av följande:

  • 3×10 chins
  • 3×15 dips
  • 3×50 situps
  • 3×15 benböj
  • 3×15 rygglyft

Chins och dips kändes oväntat bra trots väldig lite hård styrketräning under det senaste halvåret. Annars lite obekvämt att köra vissa övningar och bl.a. benböj var alldeles för lätt. Passar bra annars för vem som helst. Sedan sprang jag hem med Lova i Thulevagnen, 2,2 kilometer på elva minuter, svagt utför och utan pulsband. Det gick ganska lätt men lite mer bökigt här och där på gatorna trots allt. 

Lyckades skramla ihop 2,5 timmas träning den här veckan, inte så värst mycket direkt. Har fortsatt problem med ena sätesmusklen, blir stel och orörlig när jag sitter ner mycket, även efter träning emellanåt och när jag böjer mig ner mycket. Bruka lösa sig när jag träna på så får väl gå på den linjen nu framöver, annars vet jag inte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *