Två timmar stakning + hemmagym

Måndag och ledig, dessutom en hel familj som sov bra inatt. Då är man lite piggare och jag kunde även komma iväg på förmiddagen och staka i nästan två timmar och tre mil kom man på det. Dessutom var det drömväder, -11, vindstilla och en sol som kom fram från dimman så småningom. Känslan var bra och det var skoj att staka idag. Jag körde till Spikbodarna, drog längsta slingan där och sen vidare till Odensala och sen tillbaks till stadion igen. Hade dessvärre strul med pulsbandet idag igen trots pulsbandet är nytt. Handledpulsen fungerar faktiskt ganska bra när jag åker skidor så få väl köra med det för att få en någorlunda bra och korrekt angivelse. 

På kvällen så körde jag hemmagym, likadant som sist, d.v.s. såhär:

  • 3x 1,5 min plankan 
  • 3x 30 dips
  • 3x 30 armhävningar
  • 3x 10 rygglyft
  • 3x 10 enbensböj/ben 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *