Trampat intervaller inomhus

Måndag och en ledig dag. Det var längesen man längtat så mycket efter att se alpin skidåkning som just nu. Trist att herrarnas Super- G blev inställt och även damernas andra åk i storslalom. Det är ju fan det. Har annars fixat lite saker hemma, varit på återvinningen och bokfört. Skönt att beta av lite saker och kan väl knappast påstår att jag är stressad, inte ens att det bara är en vecka cirka innan vår dotter ska komma.

Träning har det dock blivit idag, trampade satan idag på cykeln. Körde ett blandad intervallpass och tiden gick ganska snabbt, blir inte lika tråkigt när man kör varierad. Upplägget var tio minuter lugnt i början och på slutet. Första intervallen varade i fem minuter, sen fem minuter lugnt innan det blev 5x ”60/60” följt direkt av 10x ”40/20”, där sista blocket gick på lite tyngre växel och kom upp i 183 (95 %) i maxpuls där. Troligtvis högsta puls jag har haft på cykel någonsin, och ändå kom man ingen vart. Avslutade med fem minuter lugnt innan jag körde fem minuter hårt igen. 

Körde på lite tyngre och något hårdare intensitet än förut, men muskeln verka klara av den hårdare belastningen och snart ska jag kunna åka skidor igen. Snittpuls på dagens pass blev 148 (77 %). 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *