Till salu- sidan

Inleder denna veckan med att ha vårrea på min hemsida , ni kan alltså fynda lite allt möjligt på min Till salu- sida. Har en hel del grejer som jag behöver få bort, vi bor ganska litet så hoppas någon annan ska ha användning av det som jag har lagt upp på sidan. Kan också och göra reklam om någon som vill ta skidlektion, få ett skräddasytt personligt träningsupplägg. Jag säljer också annonser på min hemsida om någon är intresserad. Behöver dra runt den här skutan, lär ju inte dra in några prispengar så länge det inte blir några tävlingar. Tacksam för all hjälp.

Nu till dagens träning, började med att köra någon annorlunda typ av klassiska intervaller som jag inte riktigt begrepp mig på. Begrepp mig inte på dagens ensamma eftermiddagspass heller då jag åkte o groteskt långsamt före, kändes som man hade sirap under mina skejtskidor. 28 kilometer på 2:25 timmar blev det, vilket innebär att jag fick ihop fyra timmars skidåkning men kom endast 48 kilometer. På eftermiddagen körde jag först till Torråsen och sen Spikbodarna, nog sista passet bort mot Spikbodarna för i år, Torråsen kommer det nog att åka ett tag till men transporten till och från kan bli lite knepig möjligen. Det var elva grader och sol, det gillas men jag gillade inte föret, det gjorde att jag föll olyckligt vid två tillfällen av obegriplig anledning fast ändå inte. 435 höjdmeter mäktade jag med på eftermiddagen och hade 124 (64 %) i snittpuls. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *