Terränglöpning i regn

Åtta plus och regn var det när jag körde dagens enda träningspass, lyckligtvis var det inte cykel utan löpning. Det går ju an även om jag frös om fingrarna på slutet. Jag sprang upp till ÖSK- området, sprang då nästan hela röda 10,5 kilometersslingan och sen hem. Kom ju regn uppifrån som sagt men även underifrån, så det var blött som bara den men det gick bra att springa.

Har ofta strul med min Suunto 9 Baro som införskaffade för ett halvår sedan, ibland är det pulsen som strular och ibland GPS:en, idag var det senare av dem två som strulade. Tycker ändå jag gör uppdateringar och allt det där. Däremot så är den bra i övrigt, få notiser och info direkt i den, se vem som ringer o.s.v. Jag kan t.o.m. få en karta som visar olika stigar som jag antingen är på eller kan välja men att få korrekt pulsangivelse eller rätt uppmätt sträcka kan vara problematiskt. Vet inte om fler har problem men upplever en del folk som jag följer på Strava kan ha problem med GPS:en ibland. 

Hur som helst var jag ute i 1:38 timmar och distansen blev uppskattningsvis 17 kilometer eller strax därunder. Snittpuls på 127 (65 %) 336 höjdmeter, det kan jag nästan faktiskt tro på. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *