Tempointervaller på tävlingshjul


Lyckades få till en dryg timmes skejt på rullskidbanan och dagen till äran så åkte jag på tävlingshjul. Jag körde först 2×3:an, 1:7:an, Björnberget, där jag på 3:an körde tre fartökningar, 1,7:an två fartökningar och en fartökning upp på toppen på Björnberget. Intensiteteten var i sprintfart men jag varierade längden på mellan 15 sekunder till en dryg minut per fartökning. Sedan rullade jag vidare ner till stadion, eller snarare jag gick ner en bit och åkte sedan ner för var osäker om det gick att ta Omegakurvan på tävlingshjul. I övrigt inga problem att åka där jag åkte, största problemet är alla sten som man knappt hinner se när man åker fort, sen vet man ju aldrig om det dyker upp någon löpare eller någon som är ute och promenera och inte ser sig för. 

Hursomhelst åkte jag ett längre drag från stadion i medvind upp till Omega, sen ner och körde ett drag på ungefär 15 sekunder när man väl kom ner till stadion. Detta ”varv” körde jag fyra gånger, så totalt blev det en hel del fart men inte så slitsamt och hoppas att det finns kraft nog i benen till morgondagens Sportsgym Trail, men då behöver jag nog öka på nattsömnen ordentligt då jag bara legat på omkring fem timmar flera nätter denna vecka. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *