Tävling nästa helg

2020 så åkte jag Östersund Ski Marathon. Nästa söndag är det dags för samma lopp men med ett annat namn. Foto: Therese Hansson

Nästa vecka är det tävling lokalt igen och då får man passa på. Tanken är att jag ska åka 19- kilometersloppet i OnePartnerGroup Ski Marathon, kanske det längsta namnet på ett lopp som finns i Sverige, i alla fall skidlopp. Dock som man kan höra på namnet så åker jag inte det långa loppet men bra med kortare varianter av lopp ändå. Jag tränar så lite för kunna åka bra på långlopp så det kan nog bli ett bra lopp att åka. 

Kommer förmodligen att staka det loppet och det gjorde jag idag med då det blev stakning i 1,5 timmar. Med vagn med dotter i gjorde det att distansen endast blev 13,5 kilometer men ändå en snittpuls på 128 (66%). Går nog snabbare utan vagn nästa söndag. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *