Tankar kring kommande vintersäsong

Från SM- femmilen i Gellivare i våras. Foto: Alfred Buskqvist

Torsdag och vila, förr om åren så vilade jag alltid på torsdagar men nuförtiden så har jag vilodag de dagar/den dagen i veckan då jag har mindre än 12 timmar sysselsättning. Andra tider idag och därför kommer jag också prioritera mer civilkarriär än idrottskarriär, blir en del lokala lopp i Jämtland är tanken men annars bara SM som är det stora (och enda) målet. Framförallt handlar det om att få mer tid hemmavid och slippa vara borta fler nätter än nödvändigt. Träningsmässigt blir det nog lite olika, variera intensiva jobbveckor med lite men hård träning och sen när det är mindre jobb mer mängdveckor. Känner min kropp väl och vet vad som krävs och behövs för att vara i form till SM i boden i slutet av mars. Förutom SM så vet jag att jag åker Daniel Karlssons Minne i mitten på december, sen blir det säkerligen något träningsrace med universitetet. Man behöver knappast fly den här staden för att få bra sparring även på träning. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *