Styrka + ledare för TNT

Onsdag och ytterligare en heldag hemma med Lova, kul. Jag passade på att köra lite hemmgym när hon låg och sov på förmiddagen. Förr, innan hon kunde krypa så gick det bra att träna samtidigt hon var där. Nu lite mer besvärligt då hon gärna kommer krypandes och kan exempelvis stänga av klockan när man kör plankan på tid. Finns värre saker än så i livet. Detta gjorde jag idag:

  • 3×1,5 min plankan
  • 3×45 armhävningar
  • 3×10 rygglyft
  • 3×1,5 min sidoplanka
  • 3×50 tåhävningar 
  • 3×10 fällkniven

På kvällen så var jag ledare för Team Nordic Trail och det var korta intervaller på programmet. Totalt 12,5 kilometer på 75 minuter effektiv tid. Jag tog det själv lite lugnt då jag fått en krånglade vad, säkert en överansträngning eller en inflammerad sena eller nåt. Gick hursomhelst bättre än förväntat, åtminstone bättre än måndagens pass då jag fick lite känning. Nöjd så. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *