Stöd ALS- forskning, buda hem en signerad mössa av Oskar Kardin

Testa att återigen sälja en fin skidmössa som Oskar Kardin har signerat. Efter helgens seger i premiären av Ski classic där Oskar Kardin vann på ett minst sagt imponerande sätt med fyra minuter förre loppets tvåa. Jag la ut denna mössa redan 2019 men den blev aldrig såld, men nu efter helgens vinst så hoppas jag den kan vara mer attraktiv och att man budar högt. Det är nämligen så att hela det eventuella säljbeloppet går oavkortat till Ulla Carins Lindqvist stiftelse för ALS forskning. Bakgrunden till att det är just ALS- forskning pengarna går till är att jag har en vän som är lika gammal som mig och har ALS. Vi genomförde bl.a. Växjömaraton 2018 och försökte samla in lite pengar. Själva genomförande av det loppet tog nästan sex timmar. Så in på Tradera och budar högt, det går nämligen till bra saker. 

Själv så försökte jag efterlikna Kardins monsterstakning på mitt stakpass idag. Ville åka den långa rundan vid Spikbodarna, vilket jag också gjorde. Visste också att det skulle ta omkring 1:40 timmar, vilket det också gjorde men efter nattens snöfall så gick det inte speciellt fort. Pulsbandet ballade ur totalt under hela passet men tror jag säkert hade 145 (74 %) i snittpuls åtminstone, låg på mer än vanligt för jag vill hålla tiden någorlunda. Kul annars att se så många som är ute och åker skidor mitt på dagen en onsdag. Bra för folkhälsan. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *