Start kl: 15:50 imorgon

Imorgon drar SM igång med 15 kilometer klassiskt och idag testade jag banorna efter en sju timmar lång bilresa. Skönt att röra på sig men känslan var väl inte den bästa. Hade riktigt hög puls och kändes ostabilt utför, kan varit ett lurigt före också och framförallt mina skinskidor låg i jättemycket i början innan jag jag drog bak bindningen. Stakade/saxade/skejtade resten och framförallt så testade jag teknikzonen, alltså där man alltså inte få staka trots stakning är en deltekning. Dessutom är den i en uppförsbacke. Låter det konstigt? Ja, det är, det men så är det. Påpekade på lagledarmötet att den borde kortas ner något så det faktiskt gå att saxa hela vägen. Nu kan jag inte saxa men hade turen att jag kunde ta mig fram på godkänt sätt, fast det gick nog inte så fort.

Förutom allt det eländiga så kändes trots hög puls kroppen bra. Få se imorgon, jag startar kl:15:50:30 och det sänds på SVT. Jag kommer staka och kanske få köra lite smirredrag, kan bli spännande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *